Søknadsskjema

 

Meld deg på konkurransen

Er du klar? Fortell oss hvorfor din bedrift er vår drømmekunde.

  1. Bedriftsnavn, årsverk, geografisk tilhørighet
     

  2. Hvorfor trenger din bedrift en boost akkurat nå?
     

  3. Hva håper du å oppnå med de byråtjenestene du vinner?
     

  4. Hvor markedsføres bedriften din per i dag? Legg ved eventuell eksisterende profilhåndbok, linker til kanaler som Facebook, nettside og annet materiell som dere bruker.

Legg ved fil Send søknad

Konkurranseregler:

Du får tilgang til skaller som har jobbet med TV2, Volvo, Festspillene i Nord Norge, Hurtigruten og blablablablabla. Du får en workshop med oss for å sette rett strategi mot den målgruppa du ønsker. Der bestemmer vi sammen hva vi skal gjøre for deg innenfor vinnersummen kr. 250.000,-. Hele prosessen blir dokumentert og pilotkunden må godkjenne at prosessen og resultatet deles av Skallebanken som dokumentasjon i prosjektet internt og eksternt. Sensitiv markedsinformasjon blir selvsagt ikke delt. Eventuelle arbeidstimer som overstiger konkurransesummen, produktkostnader, mediekjøp og reisekostnader bekostes av kunden etter nærmere avtale. Det vil ikke påløpe noen kostnader som ikke er godkjent av kunde i forkant. Er du klar?

Fortell oss hvorfor din bedrift er vår drømmekunde:

Hvorfor trenger din bedrift en boost akkurat nå?

Hva håper du å oppnå med de byråtjenestene du vinner?

Hvor markedsføres bedriften din per i dag? Legg ved linker til kanaler som Facebook, nettside og materiell dere bruker, evt. også eksisterende profilhåndbok.