Vinneren av pilotprosjektet er valgt!

 
 

Nordnorsk teknologibedrift vant 250 000,-

Etter en krevende juryering var det en av landets største entreprenører innen kuldetekniske løsninger som trakk det lengste strået.

Vinneren Kuldeteknisk får benytte seg av nettverket Skallebankens byråtjenester til en verdi av 250 000 kroner. Bedriften har hovedkontor i Tromsø og avdelinger i Finnsnes, Harstad, Lødingen og Narvik. Les pressemelding


Skallebanken:
Hva om man samlet en gjeng kreative skaller der det ikke handler om hvilket byrå du jobber for, men idéene du bringer på bordet? Skallebanken er et nettverksprosjekt i samarbeid med Innovasjon Norge. 

Skallene skal bryne seg på å tenke nytt, og samtidig ha interne ressurser til å gjennomføre fra a til å på et høyt nivå. Fra kommunikasjonsrådgivere, prosjektledere, designere til filmprodusenter. Fellesnevneren for dem alle er at de elsker det de gjør og har jobbet med både nasjonale og internasjonale kunder.

I desember lyste vi ut en konkurranse der vi lette etter den rette bedriften å teste musklene våre på. Førstepremien var byråtjenester til en verdi av kr. 250 000,-. Søknadsfristen var 10. januar, og vinneren er nå trukket ut og kontaktet.

Det kom inn mange spennende søknader, og det var ikke lett å kåre en vinner. Vi takker til alle som var med. Hver enkelt søker vil bli kontaktet direkte med nærmere begrunnelse på hvorfor de ikke ble valgt ut.

Har du et spennende prosjekt på gang og trenger kreative skaller? Ta kontakt med vår prosjektleder hege@chiligroup.no eller telefon +47 464 20 562 for en uforpliktende prat.